Arrangement

arrangement

Werk jij op een school, kinderdagverblijf of ben je actief in een vereniging en heb je wat te vieren?

Speciaal voor jullie heb ik arrangementen samengesteld, die ervoor zorgen dat je met weinig extra werk een topfeest kunt organiseren, voor grotere groepen kinderen. Lees onder deze pagina mijn ervaringen als leerkracht, de achtergrond van dit idee en de gouden organisatie tip!

Een arrangement bestaat uit 2 themakisten, die aan elkaar gekoppeld zijn of 1 zeer uitgebreid thema, exclusief de verkleedkleding, tenzij anders vermeld. Verkleedkleding voor een volwassene kan er apart bij gehuurd worden. Het arrangement duurt 3 dagen, dus de spullen dienen minimaal 2 dagen van te voren opgehaald te worden.

Arrangementen onderbouw, voor 80 euro!
Piraten – en zeeparadijsfeest
Ridder- en prinsessenfeest
Sprookjes – en heksenfeest

Arrangementen bovenbouw, voor maar liefst 60 euro!
Tropisch eilandenfeest (XXL feest) inclusief verkleedkleding kinderen
Zigeunerfeest/reis door Europa inclusief verkleedkleding kinderen, extra leuk als afsluiting …

De achtergrond van dit idee
Het idee is gekomen omdat ik zelf als leerkracht, samen met m’n collega’s ieder jaar een juffen- en menerenfeest organiseer, om onze verjaardag te vieren. Met wat extra spullen uit de speelzaal, kleurplaten en een knutselwerkje, hebben wij, zonder veel extra werk een topverjaardag met maximaal 100 kinderen.
Ook heeft het kinderdagverblijf en hebben andere verenigingen al vaak gebruik gemaakt van mijn themakisten.

De gouden organisatie tip!
Maak een keuzekaart voor alle kinderen, waar de plaatjes van de activiteiten op staan. Deze kaart, voorzien van naam, hangen de kinderen om. De kinderen bepalen zelf welke activiteit ze ondernemen en in welk tempo. Als leerkracht loop je rond. De ouders zet je in bij de spelletjes en strepen op de activiteitenkaart het plaatje af. De plaatjes van de activiteiten hang je, uitvergroot als A4’tje, op bij de spelletjes. Ook toveren we altijd 1 klas, met een digibord, om tot “bioscoop” en is er een vrije speel – en huttenbouw hoek in de speelzaal.

Klik links op de thema’s voor meer informatie over de inhoud van de kisten.