Betoverend kerstfeest met …

kerstfeest

Een betoverend Kerstfeest met Micky of Mini Mouse. Dit belooft een bijzondere verjaardag te worden!!! Tijdens dit feest reizen de kinderen samen met de Kersttovenaar, K-Boom, naar een wereld waar de kerstboomversiering tot leven komt. De Jarige mag zich verkleden als Micky of Mini Mouse. Hij of zij speelt de hoofdrol in dit betoverend Kerstfeest.

Dit feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen, jongens en/of meisjes van 4 t/m 9 jaar en kan heel goed binnen gevierd worden. Speel zelf, de Kersttovenaar, of vraag een kennis hiervoor, en uw kind zal deze verjaardag nooit vergeten. Voor de fantasie en de kleding zorgen wij.

Wanneer de Kersttovenaar met zijn Toverster de kerstversiering tot leven brengt verkleden de andere kinderen zich als: kerstman/vrouw, rendier, engel, tovenaar, sneeuwpop, zilver of goud. Van iedere versiering zijn er 2 feestelijke kostuums en zo is er voor ieder kind wat leuks. Is kleding kiezen moeilijk? Doe het spel met de verkleeddobbelstenen. Zo is er een meisjes- en een jongensdobbelsteen.

De kinderen toveren vervolgens samen met de Kersttovenaar, K-boom, de kerststerren. Aan deze sterren hangen de spelletjesopdrachten. In totaal zijn er 14 spelletjes. De meeste spelletjes zijn van hout gemaakt en zijn o.a. : “Het versierspel”, “ De Kerstbowl”, “Het Micky of Mini zoekspel”, “Zilver gooien” etc. Je kunt de leukste spelletjes van te voren uitkiezen. Tijdens de spelletjes verdienen de kinderen kerstversiering voor in de houten boom. Wanneer de boom compleet is, met Piek, tovert K-boom nog een leuke Kerstverrassing uit zijn hoed.

Al het materiaal zit in een Kerstzak en in een schoorsteenkist. Bij dit feest ontvangt u via e-mail een leuke Mini of Micky kerstuitnodiging en natuurlijk mogen de kinderen de Kerstverrassing als herinnering aan het feest mee naar huis nemen. Zoals bij al onze feesten ontvangt u de Feestbrief, het draaiboek met spelletjesuitleg, teksten voor K-boom en nog veel meer extra informatie. In de feestbrief is extra aandacht besteed aan Kerstknutsel.