Jungle feest

Een feest op maat, geheel aangepast. U speelt samen met uw kind en de vriendjes en vriendinnetje de hoofdrol in het verhaal van de Jungle en gaat op zoek naar HET GEHEIM VAN DE JUNGLE. In een echte Junglebrief wordt aan de kinderen gevraagd op zoek te gaan naar het geheim van de Jungle. Ga met de kinderen op reis naar het bos, de Jungle, daar waar Tarzan, The Lion King en Balou uit het Junglebook wonen. Met een berenmasker, luipaardenmasker, olifantenpet, safarihoed, tijgermasker of apenpet op of met een camouflagedoek om en met de safaribroek en jasje aan, mogen zij de “gevaren” van de Jungle doorstaan. Deze “gevaren” zijn 10 opdrachten en spelletjes (op maat). Uiteindelijk vinden de kinderen het geheim van de jungle, een bijzonder kistje met een verrassing voor ieder kind, een kleine herinnering aan het feest.

Dit feest, in het teken van de jungle kan in het bos, in het park of in de tuin gevierd worden. Tijdens slecht weer kan het ook binnen, bij voorkeur in de garage of in een schuur.

Het feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 5 t/m 10 jaar oud. Uit ervaring blijkt dat dit feest ook goed kan bij oudere kinderen. De 10 houten olifanten wijzen de weg en laten hen de Junglespelletjes spelen. Er zijn in totaal 16 spelletjeskaarten. Hieruit kan een keuze gemaakt worden van 10 spelletjes, afhankelijk van de locatie van het feest en de leeftijd van de kinderen. Enkele zelf gemaakte spellen zijn o.a. “Het Junglespeurspel”, “Honing voor de beer”, “De Tijgerrace” etc.

Als extra is er een grote dobbelsteen, een slang, een Afrikaans trommeltje, een blinddoek, de Retteketettoeter voor in het bos, 5 jungle knuffels, een houten sjabloon voor een beren- en leeuwenmasker, 2 Jungle cd ’s en 2 grote camouflagedoeken. Het Junglefeest is verzameld in een rieten koffer en een grote jungleknapzak. Bij dit feest geven wij het advies om met minimaal 2 volwassenen het feest te begeleiden. In het bos is het handig meer volwassenen ter begeleiding te vragen.