Over ons

Retteketet kinderfeesten is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby.
Door mijn jaren lang ervaring in het onderwijs als leerkracht in de onderbouw en de ervaring met het organiseren van kindervakantiewerk, kwam ik op het idee themakisten te maken voor ouders die thuis een kinderfeest willen organiseren, maar daar hulp bij nodig hebben. Op een gegeven moment maakte ik als ouder voor mijn eigen kinderen ook de thema feesten en groeide dit uit tot maar liefst 21 thema’s!
Omdat ik regelmatig van klanten de vraag kreeg of er ook knutselactiviteiten bij een thema zaten, bedacht ik de knutselfrutselkastjes.

Ik streef naar een origineel, geslaagd, betaalbaar en onvergetelijk feestje.
Origineel
 door originele thema’s, omdat alles zelf is bedacht en gemaakt met veel fantasie. Zo zijn bijv. de jurken allemaal anders en afgewerkt met leuke details. Veel spelletjes zijn van hout gemaakt, met dank aan mijn man Marcel.
Geslaagd en onvergetelijk zal het zijn wanneer u zelf meespeelt met het feest. U kiest, met behulp van de Feestbrief, de leukste spelletjes die passen bij de kinderen. Indien jij dit nodig vindt, geef ik persoonlijk advies via de mail.
Betaalbaar omdat de prijzen variëren van 4,50 euro tot 7,50 euro per kind (bij een feestje van 10 kinderen) inclusief een herinnering en uitnodiging. De kleding en spellen zijn ruim aanwezig en een extra kostuum kost u niets extra.