Bouwfeest

Kunnen wij het maken? Nou en of !!! Als Wendy, Bob de Bouwer, Thomas, Buurman en Buurman of als gewone bouwvakker is dit een superklusfeest. Misschien zijn jullie zelf aan het verbouwen of wordt er in de omgeving gebouwd. Dan is dit helemaal de reden voor een bouwfeest of Bob de Bouwer feest.

Dit feest is geschikt voor maximaal 10 kinderen van 5 t/m 10 jaar. Het is handig om het feest buiten of anders in een garage of schuur te vieren.

De kluskleren bestaan uit een stoere bouwhelm, met riempje en lichtgevend hesje. Ook zijn er kleren voor 2 grote bouwvakkers.

De grote gereedschapskist staat centraal. Hierin zitten de kluskaarten. Deze kaarten vertellen de kinderen welke klus geklaard moet worden om een echte bouwvakker, Bob of Wendy te worden. De klussen variëren van echte werkmanklussen, o.a. “electra”, timmeren, “metselen” tot spelopdrachten, o.a. “slopen”, “het bouwspel”, “fundering graven”. In totaal zijn er 13 kluskaarten waar je een keuze uit kunt maken. Afhankelijk van de leeftijd, het weer en de feestruimte maak je een keuze uit de opdrachten. Het is dus echt een feest op maat. Natuurlijk is alles kindvriendelijk gemaakt.

De kinderen bouwen aan een houten plankje (incl.) wat ze als herinnering mee naar huis mogen nemen. Als je aan echte stenen en geel zand kunt komen en de ruimte ervoor hebt kunnen de kinderen ook echt gaan metselen met stenen en cement (water en zand). Altijd een succes!

Zoals bij al onze feesten, ontvangt u, na reservering, de uitnodiging, de feestbrief met bij dit feest: het draaiboek, het klusdiploma en extra tips voor traktaties en extra klusideeën. De uitnodiging en het diploma print je thuis zelf uit.